Свързани новини

15.08.2018 14:18

Борисов разпореди едновременно ремонтиране на мостовете по пътната и жп инфраструктура

Видян 830 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министрите Николай Нанков и Ивайло Московски да предложат решение, което да дава възможност ремонтите на мостовете по пътната и транспортна инфраструктура да се реализират едновременно.


„Знаете, откакто са построени в България мостовете не бяха ремонтирани по магистралите, имаме по над 120 метра високи мостове и в момента продължаваме да ги укрепваме и да им правим основни ремонти, по „Тракия“ и по „Витиня“ те са по план. Искам решение и не един по един да ги правим, а едновременно да влезем и да ги правим всички мостове“, отбелязва премиерът на днешното правителствено заседание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 В ход е операция "Джунгла" 30.06.2019 14:08

    Блокираха страницата на БОЕЦ заради публикация за НАП . Страницата на сдружение БОЕЦ във Фейсбук бе блокирана за кратко заради изобличаваща публикация на Националната агенция за приходите. Това разкри пред Фрог лидерът на движението Георги Георгиев. „Страницата ни беше ударена, тъй като бяхме пуснали линк към публикация в нашия сайт със заглавие "НАП пази омертата на мафията на всяка цена! Или защо достъпа до търговският регистър е спрян", разказа пред Фрог Георгиев. По думите му публикацията е станала обект на организирано докладване, за да бъде свалена от социалната мрежа, а това е блокирало за кратко и страницата. Ето какво написаха от „БОЕЦ“ по повод атаката: Имаме нужда от подкрепата ви. За Истината! Страницата на БОЕЦ е под атака. Свален е материала за НАП и Търговският регистър под заглавие "НАП пази омертата на мафията на всяка цена! Или защо достъпа до търговският регистър е спрян". Материала все още може да бъде намерен на сайта на БОЕЦ! В него правим пряка връзка между ДДСгейт, спечелените от БОЕЦ дела срещу НАП, с които съдът ги задължава да ни предоставят информация касаеща ДДС измамите и хазарта. Става дума за злоупотреби и щети за държавата в размер на десетки милиарди. Получихме и допълнителна информация, която потвърждава тезата ни. По - късно ще публикуваме подробности. В ход е операция "Джунгла". Помните ли "Червеи"?“

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп