Свързани новини

11.08.2018 18:38

3 млн. поръчка за жената на шефа на резерва, вече има над 30 млн.

Видян 4773 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Агенцията по заетостта е сключила договор за невъоръжена охрана за 3 187 944 лв. с ДДС с "Мултифорс А.С" ЕООД. Управител на фирмата е Магдалена Пеева - съпруга на Станимир Пеев, който е председател на Държавния резерв и военновременни запаси. За това съобщи OFFNews. Според публикации в пресата Пеев е близък с премиера Бойко Борисов.


От документацията на поръчката се вижда, че "Мултифорс" е единственият участник. Договорът за охрана е за 36 месеца, а сумата ще се плаща на равни месечни вноски от 73 795 лв. без ДДС. Срещу това трябва да се осигури физическа невъоръжена охрана, която да осъществява регламентиран пропускателен режим в обектите на агенцията и да реагира по всяко време с автопатрул при получен алармен сигнал. Фирмата трябва още да извършва профилактика, ремонт и поддръжка на вече изградените СОТ системи в административните сгради.


Управител на "Мултифорс А.С" ЕООД е Магдалена Пеева, а собственик на дружеството е от 2013 г. е "МУЛТИФОРС ГЛОБЪЛ МЕНИДЖМЪНТ" АД. До тогава собственик на Мултифорс А.С" е била Пеева, според търсачката на "Биволъ", която работи с данни от Търговския регистър. Сайтът на регистъра в момента е недостъпен.


Станимир Пеев е председател на агенция Държавен резерв и военновременни запаси 2009 г., а преди това е беше кмет на район "Панчарево" в Столичната община. Според offnews.bg през 2007 г. Пеев е прехвърлил създадената от него "Мултифорс" на своята съпруга.


Има данни за участие на "Мултифорс А.С" в 162 обществени поръчки за над 34 млн. лв. Фирмата е сключвала договори за охранителни услуги с Министерството на земеделието и храните, Министерството на транспорта, Министерството на отбраната, Министерството на икономиката, НЕК, Софийската областна администрация, "Топлофикация София", Националния военноисторически музей, УНСС, и "Булгартрансгаз". Университетът за национално и световно стопанство е сключил договори с "Мултифорс" на обща стойност 7 138 000 лв. без ДДС.


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а