Свързани новини

26.07.2018 13:24

Борисов: Коалицията е достатъчно стабилна и осъзната

Видян 1853 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мога да успокоя колегите от опозицията, че коалицията е достатъчно стабилна и осъзната. Това каза в Министерски съвет премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов след среща на управляващата коалиция, предаде Фокус. „Не заради властта, постовете и мястото в парламента, а заради това, че всичко останало би означавало голям хаос“, заяви той. „Параметрите, по които държавата работи в момента, финансови и икономически, БВП са най- добрите за всички времена на тази държава“, обяви Бойко Борисов. „Безработицата е рекордно ниска, инвестициите са в индустрията. Всички програми и еврофондове работят. Имахме изключително успешно европредседателство. От срещата 16+1 произлязоха доста европейски инициативи“, каза още премиерът.


 "Нямаме спорна тема, която да не можем да решим с необходимия компромис в интерес на обществото", заяви още Борисов. „Имаше някои неразбрания между парламентарните групи, главно по законопроекти. Мога да кажа, че по начина, по който се разбирахме да функционира коалицията, това ще бъде избегнато“, заяви той. „Направили сме график за срещи между парламентарните групи и правителството“, обяви премиерът. „Изяснихме мотивите за спорните законопроекти“, посочи Бойко Борисов. „Оттук нататък мисля, че няма да се налага да влизаме в такъв обяснителен режим“, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Рубен Аморим

Аморим е новият фаворит за наследник на Клоп

След като вчера излезе информация, че ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния