Свързани новини

22.07.2018 16:17

Сидеров иска изтегляне на законопроекта за шума на Симеонов

Видян 2570 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Председателят на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров предлага изтегляне на законопроекта, който предвижда мерки срещу вдигането на прекомерен шум в курортите. Пред БНР той поясни, че мерките за контрол на вицепремиера Валери Симеонов по Черноморието подлагат бизнеса на натиск и гонят туристи.

"Нещата около Слънчев бряг бяха представени едностранчиво и тенденциозно, нямаше я гледната точка на самия туристически бизнес. Промените в Закона за шума, в Закона за устройство на територията за преместваемите обекти… Лично с очите си видях какви поражения нанася този закон (за шума), защото не е домислен – огромен отлив на туристи и финансови щети за туризма. Целта на вицепремиера беше да се повишат доходите в туризма. Оказва се, че става обратното. Когато в края на годината отчетем спад в туризма – кой ще е виновен, кой ще понесе отговорността? Този спад в момента е факт“, коментира Сидеров.

Той призова да не се правят акции: "Беше съставен един специален щаб към областния управител на Бургас и тук бизнесмените разказват ужасяващи неща. Изсипват се десет души проверяващи всеки ден в заведения, в хотели - МВР, НАП, РДНСК, Митници, започват да искат документи, блокират работата, започват да проверяват личните карти на влизащите в някое заведение, колите им...

Все едно има терористичен акт. Всичко това отблъсква категорично хората и тук оплакванията бяха много сериозни. Аз смятам да направя поредица от кръгли маси, дискусии, защото тук хората от бизнеса са смачкани. Тях ги е страх. Те казват: ако сега застана пред камерата ви, утре ще ми дойдат на проверка и ще ми съсипят бизнеса."
Не знам на какво се дължи този хъс на Валери Симеонов, допълни Сидеров, според когото защо се бърза е въпрос, на който Симеонов дължи отговор. „Няма разбиране от негова страна, той продължава да смята, че това е един хубав закон, че трябва да се направи, но бизнесът е на обратно мнение“, подчерта Волен Сидеров:

"Искам да проверя тази чрезвичайна комисия, която ходи като някаква болшевишка комисия да тормози бизнеса, да се провери как е съставена, по чие нареждане - Министерският съвет, премиерът участва ли, дал ли е нареждане на областния управител, въобще да се провери по какъв начин тази полицейщина се прилага върху бизнеса. Вицепремиерската работа е да се



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Истеричният черноризец се прероди в системен политик в „Армани“. Вече не размахва юмруци по площади, а козирува на господари. Ето как еволюира катерещият се по стълбата на властта атакист: От заклет противник на Цв. Цв. – в негов персонален пудел! От разобличител на магистралната труженичка на „Дондуков“ 1 – в премиерско жиголо. От мразещ до смърт ГЕРБ – до оратор на гербаджийски конгрес. От бесен туркофоб – в автор на фразата „България е мост между Турция и ЕС“. От яростен русофил – в кротък рублофил! От дрипав еврофоб – в излъскан еврофил! От враг на НАТО – в лобист на пакта! От борец против щатските бази – в техен защитник! От площаден душманин на олигарсите – в парламентарен адвокат на Домусчиев, Пеевски и Златев! Готов за нова кариера – я за евродепутат, я за български представител в НАТО. Който е гласувал за него, да пие една студена вода. Който още му вярва, спешно да се прегледа – на очен, ушен и психиатър.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи.