Свързани новини

15.07.2018 14:37

Арестуваха политик, че брани хора и животни в Странджа

Видян 4330 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Рано тази сутрин е бил задържан областният координатор на Възраждане за Бургас Владимир Павлов. Лицата са били цивилни и не са се легитимирали. От 6.30 ч. сутринта се опитвам да се свържа с него, но не отговаря на телефона, очевидно са му го прибрали. Владо организира вчера съпротивата в Шарково срещу избиването на селскостопанския добитък в селото, като днес трябваше да продължи. Същевременно вчера в Пловдив беше задържан и пловдивският ни координатор Ангел Георгиев заради подписката, която провеждаме за национален референдум срещу въвеждането на еврото в България. В края на деня е бил пуснат, но личните му документи са задържани от полицаите напълно незаконно. Както са я подкарали, явно трябва да чакам днес да дойдат да арестуват и мен. Това не ме плаши, няма да ми е за първи път. Друго ме втриса обаче. Вчера, докато нашите съмишленици от Бургас и Ямбол се бориха с полицаите, хора от Шарково са им казвали да се откажат, защото нямало смисъл. Каквото и да ставало, нищо нямало да се промени. По време на цялата подписка пък се сблъскахме с хиляди хора, които ни казваха как от нас нищо не зависи и че тя така или иначе България си умирала и ние нищо не можем да направим, за да я спасим. Обидите и подигравките дори няма да ги спомена - за една част (малка, но креслива и противна) от нашия народ защитата на българския лев всъщност е част от руската хибридна война. На въпроса "ще подкрепите ли лева" те отговаряха "а вие рубла ли искате". Не се отчайвам и няма да кажа като Ботев "...и аз съм тръгнал за този народ да умирам...", но ще отбележа, че сред нас има много мърша за трепане. Много. И под мърша нямам предвид заразени от реална или въображаема болест животни.


Възраждане продължава борбата въпреки всичко! Ние друга държава и друг народ нямаме, така че добри, лоши - ще се борим за това, което имаме!", написа лидерът на Възраждане Костадин Костадинов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 002 30.06.2019 14:08

    Целта тук е очевидна. Отнемане на поминака на хората от Странджа и тяхното прогонване. А прибирането на парите от ЕС за измислената евтаназия, си е чисто криминално деяние.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични