Свързани новини

15.07.2018 14:23

Решили да колят 5 дни преди резултата от изследването

Видян 3191 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Престъпление е извършено от БАБХ,която първо е решила да коли животни в Странджа,а едва 5 дни по-късно е имало резултати от изследването. Всичко това бе разкрито на място от Корнелия Нинова:"Жителите на с. Шарково направиха жива верига пред полицаите и ветеринарите. Поисках официално документи, на база на които се избиват животни. Беше ми връчена заповед RD11-1245. В нея пише, че решението за изпълнение на комисията е от 4.07.2018, а протоколът за лабораторните резултати е от 9.07.2018 г. Разговарях с главния прокурор Сотир Цацаров. Помолих МВР да оттеглят полицаите, за да не се стига до сблъсъци. Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните. Тук съм с народните представители от региона и няма да си тръгнем, докато не се изясни истината".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Ние, комунистите призоваваме 30.06.2019 14:08

    Заради огнище на чума бяха избити хиляди животни – болни и здрави – в Странджа. Капиталистическа България е заделила скромни по размер компенсации на засегнатите селски стопани. Държавни служители обясняват, че единственият начин за ограничаване на заболяването е евтаназията на животните. Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ заявяват, че избиването на толкова много животни и разоряването на стотици дребни селски стопани е естествено следствие от функционирането на капитализма. Разрушаването на българските кооперации принуди стотици хиляди хора по селата да се справят със собствени сили. Животновъдството беше смачкано. Хората останаха без средства за адекватни ветеринарни грижи и прехрана за животните. Това доведе до редовно разпространяването на различни болести, до ликвидиране на животни, до разоряване на български граждани, до съзнателно отглеждане на мизерия в и без това изостаналите селски райони в страната ни. Капитализмът унищожи българското село, доведе го до мизерия и обезлюдяване. Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ призовават активните български граждани да застанат на страната на ощетените селски стопани и да протестират срещу капиталистическия геноцид, който убива България. Убедени сме, че единственият изход за българското село е във възстановяването на кооперативните стопанства и използването на социалистически модел за икономическо развитие. Социализмът не е утопия, а единствен изход за спасяване на поминъка на българските граждани. Изходът не е в някакви разследвания, парични компенсации, парламентарни пледоарии и мерки за развитие на частния монополен бизнес на едрите капиталистически селскостопански фирми! Изходът е в Съпротива и Революция – отчаяна, смела, всенародна, социалистическа! Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ заставят зад справедливите искания на ощетените селски стопани от Странджа и призовават за Съпротива срещу капиталистическия режим, срещу всички приватизатори и грабители, които разрушиха България! Съюз на комунистите в България Движение „Че Гевара“ – България

  • 001 Комунистите на клада! 30.06.2019 14:08

    г-да комунисти марш от държавата. Не ви е тука мястото! Точно вие я рушите и погубвате и в момента е на това дередже. Социализма е болест!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!