Свързани новини

14.07.2018 08:34

Животновъди в Ямболско протестират срещу евтаназията на добитък

Видян 1767 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Животновъди от Ямболско недоволстват заради евтаназията на добитък в района. Причината за наложителното избиване на животни е огнище на чума.


Три села – Шарково, Странджа и Болярово са под полицейска блокада, за да се осигури възможност  на ветеринари да избият всички животни в огнищата, дори и здравите.


Земеделският министър Румен Порожанов обеща обезщетение между 150 и 225 лв. на животно, съобщи бТВ. Той да ми купи животно за тези 150 лв., призова Костадин Пулев от село Шарково.


Хората се заканват да не позволят на ветеринарите за унищожат животните им.


Снимка: бТВ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Адв.В.Тарандов: 30.06.2019 14:08

    Адв.В.Тарандов: По закон убийците на животни в Странджа са за затвор до 3 години. Арестите да започнат сега... "Чл. 325 "а" и "б" от НК гласят: човек, който е убил или тежко и трайно е увредил гръбначно животно, например котка, куче, крава и други, може да лежи в затвора до три години и да бъде глобен от 1000 до 5000 лв. Нека арестите на БАБХ започнат сега!" Това обяви в профила си във Фейсбук столичният адвокат и бивш заместник-правосъден министър Валери Тарандов. Идеята добива масова популярност и се споделя от стотици хора. Бихме добавили, не само злощастните ветеринари да идат в затвора. Те просто изпълняват заповеди. За затвор са Бойко Борисов и управляващите от ГЕРБ, които налагат в България убийствена политика, измислена от пияндурниците в Брюксел...

  • 001 Патеричари, сър! 30.06.2019 14:08

    Има ли още някой, който да не е разбрал, че територията се разчиства за приятелчета на Меркел? “Полицията на Меркел от Банкя нахлува в частен имот за да избие препитанието на собствениците. Не допуска собствениците на имота вътре по неясно какви причини. Тези, които трябва да ни пазят от престъпниците, пазят престъпниците от нас.” Стела Банкова: « Каракачанов настояваше в Странджа да се заселват бежанци. Ето , че се започва. Убиват животните. Отнемат поминъка и прехраната на хората. Следва обезлюдяване. И варварско нашествие на мигранти в Странджа.»

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната, но