Свързани новини

09.07.2018 16:55

Депутат на ГЕРБ и ДПС се отказа от брат си

Видян 2444 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Движението за права и свободи (ДПС) обяви, че няма да търси отговорност от народния си представител Димитър Аврамов, преди това депутат от ГЕРБ, за действията на неговия брат. Както е известно братът на депутата – Георги Аврамов е шеф на престъпна банда за рекет и побой в цялата страна.


 "Никой не носи отговорност за действията на роднините си, ако те не са съпруг/съпруга и малолетни деца", коментира депутатът от ДПС Йордан Цонев.


„Отговорност от Димитър Аврамов за действията на брат му няма как да потърсим в този момент”, каза още той. Депутатът се е отказал от роднината пред колегите си. макар сам да бе клиент на прокуратурата преди време и на съд.


Бандата на Аврамов е поръчала следене и побой над застреляния на 19 декември 2017 г. в София директор на звено Фискален контрол в НАП Иво Стаменов. Той (б.р. Георги Аврамов) бе задържан преди седмица и бе обявен за лидер на престъпната банда. Липсваше обаче зрелищен арест по подобие на този на кмета на Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка. В последните дни има дори пълно затъмнение около операцията свързана с депутатския брат. Дано този път случаят не бъде потулен и има реални резултати.


Самият народен представител Димитър Аврамов по подобие на своя роднина е с изключително спорна биография. Той  е подсъдим за търговия с влияние. Обвинен в за това, че през 2012 във Враца, Плевен и Монтана, подпомогнат от Методи Петков поискал 50000-60000 и получил 100000 лв от търговец, за да упражни влияние върху решение на директора на Областна дирекция Земеделие в Монтана.


Софийският градски съд оправда през 2016 г. Аврамов, но Апелативният съд отмени оправдателната присъда и върна делото обратно в СГС. В предишно народно събрание той пък бе депутат от ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв