Свързани новини

09.07.2018 16:18

Шефът на ДФЗ: Не съм шофирал надрусан, пълна лъжа

Видян 3146 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Слуховете, че съм хванат миналата седмица да шофирам в центъра на София след употреба на наркотици и съм арестуван, са абсолютно неверни и са пълна лъжа. Това каза изпълнителният директор на ДФ „Земеделие“ Живко Живков. Живков уточни, че в периода от 2 до 6 юли, когато според публикации в медиите „високопоставен държавен чиновник от престижна институция е арестуван след употреба на кокаин в идеалния център на столицата, е бил в платен годишен отпуск, подписан лично от министъра на земеделието, храните и горите.


„Бях със семейството си на българското Черноморие - в Обзор. Това може лесно да бъде проверено. Може да се провери и в МВР - Пътна полиция дали в качеството ми на длъжностно или физическо лице ми е извършена проверка през посочения период. Няма как да бъда едновременно и в София и на морето. И защо служителят на реда не излезе с лицето и името си? Лъжа е още и твърдението, че съм бил партньор на Йосиф Новосад – младши, от цитираната в публикациите колбасарска фирма. Всеки репортер може да направи справка за това в Търговския регистър. Никога не съм имал каквито и да е лични или служебни взаимоотношения с този човек", подчерта Живков, а 19' никога не е писал това.


"Чувствам се омерзен и гневен от неистините, меко казано, в които ме замесват. И тук не става въпрос само за моето име, но и на институцията, която представлявам. ДФ „Земеделие“ се представи успешно по време на българското председателство. Категорично заявявам, че работата във фонда, който изпълнява функциите и на Разплащателна агенция, е отлично организирана. Всички срокове се спазват - и като договаряне и като разплащане на субсидиите на земеделските стопани, което явно не се харесва на определени кръгове и среди. Няма бенефициент, който да има казуси за решаване и да не бъде информиран или върнат без отговор от нашите експерти. Целта е да бъда дискредитиран чрез внушения, базиращи се на неверни факти и на откровени лъжи. Това ли е „свободата на словото“ и защо се подменя истината, в заблуда на обществото? Къде е журналистическата етика и доблест, за която всеки във вашата професия претендира?“


„Консултирам се с адвокат и ще реша как да си търся правата", каза още Живко Живков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни