Свързани новини

27.06.2018 16:36

Майките с мълчалив протест

Видян 1348 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майки на деца с увреждания се събраха на мълчалив протест пред НДК преди началото на събитие в областта на социалната политика, което е от календара на Българското европредседателство на Съвета на ЕС.


Разговорът със социалния министър не е довел до никакъв резултат и от него е станало ясно, че от министерството не са готови на никакви компромис, заяви една от майките Кристина Никоалева. Тя посочи, че майките са били готови да се направи преструктуриране на Агенцията за хората с увреждания и да приеме варианта закона за личната помощ да бъде в два законопроекта. След разговора с министъра обаче майките отново са на изходна позиция, че само отделен закон може да реши проблемите им.


Снимка:х БНТ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Бойко прати полиция да пише актове на майките пред Парламента... Столични полицаи глобиха майки на деца с увреждания, като им написаха актове. Родителите, които показваха своята позиция пред парламента, въобще не бяха пожалени от органите на реда, става видно от видео в социалната мрежа Фейсбук. Припомняме, че няколко дни поред майки на деца с уреждания протестират пред парламента, като те бяха подкрепени от много хора, дошли на място пред техния палатков лагер. Бойко Борисов каза "Да ми се махат от главата", а близки до властта синдикалисти и депутати започнаха да ги хулят и обиждат. Сега вече на ред е полицията. Майките съсипват държавата и трябва да понесат цялата възможно жестокост на Бойко... Източник: Глас.бг, с редакции

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци