01/02

Свързани новини

21.06.2018 16:21

Ремонтът на Графа стигна до надземната част

Видян 2210 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече е изградена 90% от стоманобетоновата конструкция на релсовия път на ул. Граф Игнатиев в участъка от бул. Витоша до ул. Денкоглу. От 26 юни започва полагането на новите трамвайни релси. В този участък от ремонта на Граф Игнатиев приключва реконструкцията на подземните комуникации. Изграден е топлофикационен колектор, водопроводната и канализационната инфраструктура, положена е кабелната мрежа на уличното осветление и са изградени нови колектори за електропреносната мрежа.


Кръстовището на ул. Граф Игнатиев и ул. Денкоглу е "изпълнено на бетон" и на 2 юли планираме да пуснем временно движението, заяви кметът. Асфалтовата настилка ще бъде положена на по-късен етап.


На площад Славейков приключва изграждането на подземните комуникации.


В участъците от ул. Г.С. Раковски до ул. 6-ти септември и от бул. Васил Левски до бул. Евлоги и Христо Георгиеви продължава демонтажа на релсовия път и подмяната на водопроводните отклонения към сградите. На 2 юли затваряме кръстовището на ул. 6-ти септември и ул. Граф Игнатиев за реконструкция на топлофикационната мрежа.


Продължават ремонтните дейности и по ул. Солунска - в участъка от ул. Хр Белчев до ул. Ангел Кънчев се възстановява паважа на пътното платно. На 1 юли възстановяваме автомобилното движение, като продължава работата по тротоарните настилки, добави Фандъкова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева