Свързани новини

13.06.2018 10:26

В.Радев: Работя добре, всички вярват на полицията, не мисля за оставка

Видян 1898 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не мисля за оставка, аз си гледам работата. Опозицията ми иска оставка, това им е работата. Не виждам, че не се справям добре. Виждам амбицията на всички около мен. Това каза шефът на МВР Валентин Радев по БТВ по повод случая Владимир Пелов. Последваха куп хвалебствия за успехите на МВР, които ошашавиха дори водещата Цветанка Ризова.


Говорихме с Бойко Борисов по телефона. Каза ми: Там, направи нещо. Отидох в Ботевград. Явор Нотев през ноември ми каза, че има нещо в Ботевград, полицаите не достигат. Той ми разказа ,че има нещо там, да погледна. За полицията трябват още хора. Един от проблемите е намаления състав.


Колко дни е бил Пелов, в Ботевград, никой не го е видял. Професионалното ръководство имат обяснение за много от нещата. Малко да се изчака. Един е навън още. Тук нещо се издънихме. Нещо не направихме докрай. Що трябваше да се избиват. Полицаите са били са на крачка от това да бъде заловен. Но ако се погледне- има и втори пласт. Надявам се да заловим другия, да не стане някое нещастие.


Ако реша да подавам оставка, ще подам  като Бисер. Той  счита, че не може да се справи.  Всички около мен са ентусиазирани. Аз направих всичко-дрехи, обувки. Нека приключи анализа. Ще чуете за оставки. Ще го направя по правилата. Утре анализът ще бъде завършен. Днес чухме на място хората. Ще докладвам и на премиера. Ще видим оставки ли... Има и втори престъпник, там някъде се разхожда. Взехме четири мерки за Ботевград, да успокоим хората.


В Ботевград има недостатъчна сигурност за хората. Има недоверие и във властта. Хората са се страхували да уведомят полицията.


Защо никой не е уведомил полицията? Евакуирахме половината болница. Съжалявам, че Румен Петков каза, че Марио Панчев е бил агент. Не се прави така. Няма да кажа дали е бил агент. Използвам опозицията, за да се поправя. Не мога да променя за една година всичко. Но вървя по правилния път. Считам, че работя добре.


Сега няма отвличания. Справихме се отлично на границата. Вярвам си, че правим правилните неща. Най-откритото министерство сме ние, само и само да даваме информация, да знаете как се справяме. Не мога да си давам оценка. Леко нагоре ръст за телефонните измамници. Постоянно се местят.


И едното хубаво нещо е доверието в полицията. Всички вярват в полицията. Казват ми го кметовете. Те са избрани. Посоката е вярна. Трябва тази система да се промени. Сменяме хора отвътре. Работим на педали. И го виждам в очите на хората, че има такова усилие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.