Свързани новини

10.06.2018 10:06

Наркобосът Мартин-Джито се предаде след 3 г. укриване в чужбина

Видян 2458 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Мартин Георгиев - Джито, който от три години се укрива в чужбина, се е върнал в страната и се е предал преди два дни. Очаква се днес специализираният наказателен съд да реши дали да го остави за постоянно в ареста, предаде OFFNews.


Мартин е син на Мила Георгиева, подсъдима като шеф на организирана престъпна група за ДДС измами, занимавала се и с други престъпления, сред които разпространение на наркотици и убийства.  През януари 2015 г. тя бе арестувана след зрелищна акция в Бояна, заедно с бившия си съпруг, доведения си брат, родния си брат и още няколко души, а Мартин успя да се укрие и да избяга.


Името на Мила Георгиева, която е доведена дъщеря на бившия шеф на митниците Христо Кулишев, нашумя през 2012 г., когато МВР проведе акция под кодовото наименование "Универсалните". Тя бе заподозряна за участие в група за ДДС измами заедно със сина на бившия земеделски министър Георги Танев – Иван Танев, по прякор Универсалния. Георгиева бе задържана, след като се завърна в България от чужбина.


Синът на Мила Георгиева е известен с прякорите Мартин-Джито и Малкия Митьо Очите и е свързван с разпространение на наркотици. Твърди се, че той става бос на разпространението на марихуана в София след стрелбата по Златомир Иванов - Баретата, който му преотстъпва бизнеса с трева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни