Свързани новини

06.06.2018 10:06

МВР не открило цял месец Пелов, защото бил с брада

Видян 2148 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерството на вътрешните работи е знаело от цял месец, че избягалият в началото на април затворник Владимир Пелов се е намирал в Ботевград. Въпреки това униформените не са успели да го открият, а обяснението им е особено комично: защото той бил с брада. Както е известно, в понеделник вечерта Владимир Пелов беше убит при среднощна стрелба именно в Ботевград. Тогава избягалият затворник се е опитал да убие Марио Панчев, а основната версия на разследващите е неуредени финансови взаимоотношения. Около 23:00 часа в понеделник Пелов е причакал Панчев в близост до дома му и се е опитал да го застреля. Жертвата обаче явно е имала готовност за реакция и се е получило престрелката. Панчев е улучил Пелов в главата и два пъти в крака. Избягалият затворник издъхва на място, а Марио е закаран в изключително тежко състояние в Пирогов, където лекарите се борят за живота му. Самият Марио Панчев е криминално проявен за грабежи и незаконно притежание на оръжие, но не е лежал в затвора. Интересен е въпросът, как хора от криминалния контингент успяха да намерят избягалия затворник преди полицията.
Според информация от полицията в Ботевград на ден са били получавани по около 10 сигнала, че Пелов е бил забелязан в града. Въпреки това униформените не успяха да го заловят, след като цял месец са знаели, че се намира в Ботевград. Властите се опитаха да се оправдаят с променения външен вид на избягалия затворник.
"Имаше брада, която досега не е носил, беше с със суичър с качулка, шапка, външно изглеждаше съвсем различно", каза шефът на Областната дирекция на МВР в Ботевград Георги Григоров.
С променената външност на Пелов се оправда и главният секретар на МВР Младен Маринов.
По-притеснителен е фактът, че свободно движещ  се от два месеца избягал затворник е бил застрелян от рецидивист.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне