Свързани новини

06.06.2018 09:30

Вице е дама на премиера на бала на олигарсите

Видян 3399 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Вицепремиерът Екатерина Захариева беше дама на премиера Бойко Борисов на бала на олигарсите, организиран от КРИБ и пропуснат от най-богатите българи. Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Кирил Домусчиев връчи специална награда за цялостен принос за развитието на икономиката на собственика на Минстрой Холдинг проф. дтн инж. Николай Вълканов на церемония вчера вечерта в зала Джон Атанасов на София Тех Парк. Премиерът, придружаван от омъжената Захариева, връчи голямата награда в категория Качество на Николай Младжов, собственик и управител на Зет и Ем Прайвит Ко. ООД. Ще припомним, че от 2006г. вицето е омъжена за архитекта Ангел Захариев - един от главните идеолози на група Град и основен проектант в столично архитектурно студио. Борисов традиционно е патрон на бала.

До седмица-две България внася документи за чакалнята за еврозоната, увери Борисов работодателите в речта си, като посочи, че държавата прави всичко възможно да не е срещу бизнеса. Така той потвърди казаното по-рано от министъра на финансите Владислав Горанов, че до края на българското председателство ще кандидатстваме за Механизма на обменните курсове ERM II.

България е изпълнила почти всички критерии за влизане в еврозоната, с изключение на един, но той е неизпълним в условия на валутен борд, каза още премиерът.

    Старали сме се през цялото това време и аз като бивш частник да се опитваме колкото се може повече да помагаме, по-малко да пречим на бизнеса, каза още Борисов.

С втора награда в категория "Качество" бе отличена Аджибадем Сити Клиник, а наградата получи изпълнителния директор Ангел Ангелов.

Голямата награда в категория "Растеж" получи БМФ Порт Бургас ЕАД. Екатерина Захариева, заместник-министър председател по правосъдната реформа и министър на външните работи връчи наградата на Борис Балев, изпълнителен директор на компанията.

Балкам Груп ЕООД беше отличена с втора награда в категория Растеж, а приза получи управителят й Яник Мекушин, предаде Клуб Z.

Голямата награда в категория Иновации бе за Тал Инженеринг ЕООД. Огнян Донев, председател на КРИБ (2010-2014) и изпълнителен директор на Софарма АД връчи наградата на Андон Тушев, управител на Тал Инженеринг.
Втора награда в категория Иновации получи СИН Карс Интернешънъл ЕООД, като наградата бе връчена на инж. Росен Даскалов, управител на компанията.

Освен Бойко Борисов, бала на КРИБ уважиха и министърът на финансите - Владислав Горанов,  Лиляна Павлова - министър за българското председателство на Съвета на Европейския съюз, просветният министър Красимир Вълчев, министърът на туризма Николина Ангелкова, регионалният министър Николай Нанков, Кирил Ананиев - министър на здравеопазването, Лъчезар Борисов - заместник-министър на икономиката. Столична община този път беше представена от Дончо Барбалов - заместник-кмет направление "Финанси и стопанска дейност", както и ръководители на други държавни агенции и ведомства.

Гости на тържествената церемония бяха и председателите на няколко парламентарни комисии - Данаил Кирилов на правната, Делян Добрев - на енергийната и Петър Кънев - на комисията по икономическа политика и туризъм, както и Хасан Адемов - председател и Светлана Ангелова - зам.-председател на парламентарната комисия по труда, социалната и демографската политика.

Платинени рекламодатели на Четвъртия годишен бал на КРИБ са компаниите: Хювефарма ЕООД, Минстрой Холдинг АД, Геотрейдинг АД и Национална лотария

Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2018 са компаниите: Софарма АД, Агрион Инвест АД и СИЕЛА Норма АД.

Сребърни рекламодатели са компаниите: Телелинк България ЕАД, Клийнтех България ООД, А1 България ЕАД, Приста Ойл Груп, Балкам Груп ЕООД и Аурубис България АД.

Бронзови рекламодатели са компаниите: Кока-Кола ХБК България АД, Централна енергоремонтна база ЕАД и ИНСА Ойл ООД.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден