Свързани новини

05.06.2018 13:24

Симеонов: Ангелкова има интереси в Слънчев бряг

Видян 1904 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Министърът на туризма Николина Ангелкова подготвя за продан 20 декара плаж в Слънчев бряг”, написа в социалната мрежа Facebook вицепремиерът Валери Симеонов. Така той отговари на изявата на Ангелкова в сутрешния блок в медия. Министърът заяви, че четирите заведения в Слънчев бряг, за които Симеонов е подал сигнал са изрядни, но според него няма документи, а видно е, че незаконно са образували паркинги.


Ангелкова е категорична, че заведенията на плаж Слънчев бряг - юг, покриват изискванията за преместваеми обекти. "Направихме проверка на всички летни плажове", подчерта тя.


Вицепремиерът овърна на удара като заяви, че се позовава на достоверна информация, според която министър Ангелкова е поискала писмено от Министерството на регионалното развитие и благоустройството да извади 20 декара плаж от изключителна държавна собственост и да бъде прекатегоризирана като частна.


Според Симеонов така се подготвя продажбата на държавни парцели. Вицепремиерът изтъква, че става дума за пясъчни терени около хотелите на Елена Иванова - шефка на Съюза на собствениците на Слънчев бряг.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне