Свързани новини

01.06.2018 16:36

Тираджията, убил семейство на Тракия: Бих дал живота си, ако можех

Видян 2038 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста украинския шофьор на тира, който уби млад мъж и бременната му съпруга на магистрала Тракия.


На влизане в съда 28-годишният водач Станислав Пислар заяви, че не помни нищо. В залата се разплака и каза, че е готов да даде собствения си живот, за да върне хората, които е прегазил, съобщи Нова.


Той поиска да бъде освободен срещу парична гаранция. Съдът обаче отказа с мотива, че като международен шофьор и без постоянен адрес у нас, той може да се укрие или да извърши друго престъпление.


Днес стана ясна и причината за тежката катастрофа. Шофьорът на тира не се е съобразил с пътната сигнализация, че на магистралата се извършва ремонт, ударил е количка на строителна фирма. След това влязъл в насрещното и ударил челно автомобила с Ивайло и бременната в седмия месец Северина. Младото семейство пътували към София за консултация с лекар.


„Не, няма заспиване. Той не е спазил пътната сигнализация за ремонт и навлиза вътре. Преминава през мантинелата и така се стига до катастрофата”, обясни Димитър Махмудиев, прокурор в Окръжната прокуратура.


„Знаците са поставени неправилно. Не може на 30 метра преди ремонта да бъдат поставени знаците, виждате какво се случва по пътищата”, заяви адвокат Даниела Витанова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион