Свързани новини

29.05.2018 15:25

Панаирът на книгата напъден в парка пред НДК

Видян 1869 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Панаирът на книгата, който бе напъден от Националния дворец на културата в парка пред него заради европредседателството, посрещна вчера първите си гости. Те не бяха така многобройни, както е типично, когато традиционният от десетилетия форум е на обичайната си позиция. Интересно е, че в момента на практика няма някакви мащабни събития от европрограмата, които да налагат извънредните мерки за сигурност. И е странно защо се плашат от книги и книжари. А ако имаше, биха могли и да се пренасочат в бездруго ремонтираната за доста милиони сграда на Втори дом на резиденция Бояна, която също е обект по европредседателството.


Грозните сергии са разположени пред новоиздигнатия лъв в памет на загиналите в Първата световна война от два полка и по алеята към Кравай, която не толкова отдавна беше освободена от временните обекти.


Добрата новина за любителите на литературата е, че неестетични табели, висящи под мушамите, покриващи книгите, гарантират сериозни отстъпки от 20 и повече процента на много от щандовете на водещите ни издателства за изложените произведения.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв