Свързани новини

26.05.2018 08:00

Нинова в Галиче: Вие можете да изгоните мутрите от властта

Видян 2153 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вие можете да дадете пример на цяла България. Вие можете да сложите началото на края. Вие можете да изгоните мутрите от властта. Показахте го на първия тур". Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Галиче, съобщиха от партията.


Тя поздрави хората, че са имали смелостта да се опълчат на "местните дерибеи". "Показахте силата и характера на българина и на Врачанския край. Възхищавам се на смелостта ви", заяви Нинова.


Според нея Галиче е умален модел на управлението в страната. "В България, който не слуша, му се взима бизнесът. Обществени поръчки печелят само близките до ГЕРБ. Тук, който не слуша, му се взимат нивите. Който е с кмета, заграбва земята за 30 години. В България, ако критикуваш властта, ти измислят компромати, очернят те, пращат те в Сибир, а може и случайно да те ударят две таксита. Тук ти палят колата и те плашат, че ще ти спрат социалния патронаж", е казала още Нинова, цитирана в съобщението. Според нея в България ГЕРБ разделят народа на наши и чужди.


"Премиерът Борисов полага усилия да обедини Балканите, а постоянно разделя собствения си народ. Чу се, че вчера дори забранил на ГЕРБ да почетат най-светлия празник 24 май, защото приемът се дава от президента. Така и тук ви разделят - на близки до кмета и на врагове, които се тъпчат и малтретират. Ето защо, в неделя, вие можете да дадете най-ярък знак на цяла България. Да сложим край на този модел на управление в Галиче. Да си отвоювате свободата", е допълнила тя.


Председателят на БСП е призовала жителите на Галиче да си изберат кмет, който ще бъде стопанин за всички, без разделение, без страх, без натиск и заплахи. "Всички да бъдат спокойни. Селото да живее мирно. Никой да не ви взима земята, да не ви бие децата, да не ви пали домовете. В неделя можете да покажете, че не ви е страх. Ние сме тук да ви дадем кураж и сигурност. Ако искате промяна на "модела Ценко Чоков", ако искате да сте свободни, уважавани и да живеете спокойно, имате възможност да го направите в неделя",  каза още  Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак