Свързани новини

23.05.2018 09:48

Правителството отказало министри да отидат с Радев в Русия

Видян 2305 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Радев е искал в българската делегация в Русия да се включат и министри, но това не е било позволено от правителството, защото и Бойко Борисов ще ходи там. Тук вече виждаме противопоставянето, от страна на правителството, срещу президентството, което на никой не е нужно, заяви депутатът от „БСП за България” Стоян Мирчев пред Нова телевизия.


„След близо десет години замразяване на отношенията между България и Русия, те започнаха да се размразяват. Това е най-важната стъпка, която направи президентът Румен Радев на срещата с руския президент Владимир Путин", посочи Стоян Мирчев.


Той коментира, че през последните години от две държави с нормални културни и икономически отношения, сме се превърнали в ястреби една към друга. „След такъв дълъг период на конфронтация, да направиш такава крачка за затопляне на отношенията, е може би най-трудното. За тази първа крачка се иска смелост и визия", категоричен бе Мирчев. Той припомни, че след "назначения" от министър-председателя президент Росен Плевнелиев, е започнало противопоставянето между двете страни.


По отношение на рестарта на строителството на втората атомна централа, Мирчев обясни, че ГЕРБ първо трябва да отменят мораториума за строителството на АЕЦ "Белене". За протестите срещу изграждането на атомна електроцентрала, депутатът от БСП заяви, че те са организирани от партии, които на изборите са получили „НЕ” от избирателите и не са влезли в Народното събрание



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Замразяването е от ГЕРБ

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Докато си играят на "големи политици " още ще затъваме .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и