Свързани новини

16.05.2018 16:27

1 година забрана за ходене на мач за безотговорни родители

Видян 1705 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наказание от една година да не посещават футболни мачове и глоба грози всеки родител, ако детето му е изрисувано неприлично, съобщава Монитор. Това предложение за изменение на закона ще бъде внесено до края на месеца от държавната агенция за закрила на детето. Целта е хулиганстките прояви и риска за децата да бъдат по-ясно регламентирани.


Мерките се вземат след като деца от агитката на Левски бяха заснети на мача с ЦСКА да вдигат ръка за нацистки поздрав, а телата им са изрисувани със свастики. Родителите са установени, единият от които е заклет фен на сините. Дори в личната си карта се подписвал с Левски. След 3 часа разпити обяснил пред МВР, че докато подрастващите са били в обкръжението му са били облечени с тениски и е нямало как да види изрисуваното по телата им. Не знаел и чие дело е. Според експерти от ДАЗД обаче той лъже.


В същото време фоторепортери уловиха невръстен фен на ЦСКА, държащ запалена факла в ръка по време на Вечното дерби във вторник. Мачът отново не мина без проблеми, след като полицията арестува 16 привърженици  на двата отбора.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей