Свързани новини

08.05.2018 17:05

С ремонта на квартални улици реновират цели зони

Видян 1966 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Тази година акцент в строителната ни програма са ремонтите на квартални улици. Ул. Божана, която е сред първите завършени, е по предложение на кмета на район Илинден. Г-н Божилов ремонтира и плочниците пред сградите, а живеещите на нея кандидатстваха по програмата Зелена София за междублоковите пространства. По време на ремонта е усилена пътната конструкция, за да издържа по-голямо натоварване. Изградени са нови тротоари, джобове за съдовете за отпадъци и стълбове на уличното осветление.


Кметовете на райони предлагат кои да бъдат улиците, по които работим тази година и контролират работата на фирмите - изпълнители, като заплащаме само след техен подпис. Обемът на работа е огромен и трябва всички екипи на районните кметства да бъдат максимално мобилизирани”, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.


„31 екипа на фирмите по текущия ремонт работят на територията на цялата община и съм поискала от фирмите да увеличат броя им.


Предстои цялостното преасфалтиране на ул. Хемус в район Слатина, на ул. Гюешево във Възраждане, ул. Боянска в квартал Драгалевци, ул. Габър в Сердика, ул. Земляне, Брезов рид, Кишинев , Георги Минчев. Изграждаме цялостно връзка между ул. Феникс и ул. Промишлена в Овча купел, ул. Трета в Студентския град, пътната връзка между Малинова долина и Студентския град и ул. Сочи в Банкя”, допълва кметът на София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес идеите ще идват от далечни места

Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от