01/02
08.05.2018 16:51

Картата за градски транспорт вече носи 50% намаление за постановките в Младежки театър

Видян 1911 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Днес, 8 май 2018 г., беше поставено началото на съвместната инициатива на Център за градска мобилност и Младежки театър „Николай Бинев“ - “Спирка Младежки театър“. Без официално помпозно откриване, актьори от театъра раздаваха флаери с правилата на кампанията на спирката на трамваи номера 20 и 22, която се намира точно срещу Младежки театър. В събитието се включиха познати имена като Рая Пеева, Ахмед Юмер, Ангелина Славова и Николай Желев.


Столичният кмет г-жа Йорданка Фандъкова  подкрепи с присъствието си старта и сподели, че намира кампанията за интересна и полезна за столичани. Според изпълнителният директор на ЦГМ Христиан Петров целта е в картата за пътуване да се добави допълнителен бонус, който дава на картата и друго съдържание.


Кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички пътници, закупили и притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от дванадесет, шест и три месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления на театъра. За целта те трябва да си вземат специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината.


Флаери с подробен помощен текст за гражданите и талони вече има в пунктовете за продажба на ЦГМ. Днес още в 11:00 ч. бе взет и първия талон на инициативата.


 Кампанията ще се развива в два етапа - първият продължава до края на месец юни. През юли и август актьорите ще са в лятна ваканция, но с началото на новия театрален сезон през септември ще започне и втората част на кампанията. В нея освен информационни печатни материали ще бъдат включени и аудио- и видео-клипове, чрез които клиентите по-лесно да се ориентират как могат да получат бонуса.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.