Свързани новини

03.05.2018 09:35

99% от легналите полицаи са опасни, смята експерт

Видян 1417 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Незаконни и опасни легнали полицаи масово затрудняват родните шофьори. Един от елементите за подобряване на пътната безопасност цели 6 години съществува без контрол. Още през 2012 г. е приета наредба, според която трябва да се премахнат всички легнали полицаи, които не са изградени по наредбата и не отговарят на описаните изисквания.


Има огромен проблем с легналите полицаи и той съществува от много години. Всички свикнаха да спират на пешеходни пътеки, но в същото време те са извън всякакви норми и стандарти. 90% от случаите не са маркирани и осветени", категоричен е автоекспертът Филип Лазаров.


Той е на мнение, че вместо да подобряват пътната безопасност, 99% от пешеходните пътеки вредят на шофьорите, а с това поставят под опасност живота на пешеходците.


Самото препятствие трябва да бъде поставено преди пешеходната пътека, за да може самите шофьори да намалят предварително.  Според него трябва бързо да се направят определени параметри за легналите полицаи и те да бъдат оеднаквени.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния