Свързани новини

26.04.2018 15:24

Иванчева за Ваклин: Дори не се сещам кой е този образ

Видян 2266 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Доказателствата срещу Десислава Иванчева наброяват десет тома, събрани със СРС. Спецсъдът получи допълнителни 3 тома по делото за подкуп срещу кмета на Младост, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров.


По думите на адвокати сред СРС-тата, които са тайна има записи от камери на срещата на Петко Дюлгеров с предприемача Александър Ваклин.


 „С Ваклин съм се срещала два пъти. Един път в общината, когато дойде и каза, че ще направи детска площадка. Не съм му поставяла условия, дори не се сещам кой е този образ”. Това заяви пред журналисти в съда кметът на Младост Десислава Иванчева, съобщава Нова.


Тя и заместничката й Биляна Петрова говориха пред журналисти преди началото на второто съдебно заседание, на което се гледат мерките ми за неотклонение. И двете са категорични, че не са забавили преписката за строителство на компанията на Ваклин умишлено. Петрова заяви, че поради липсата на хора някои неща са се забавили. „Тази преписка не е била нищо по-особено от останалите”, поясни тя.


И двете обвиняеми отричат вината си, а Петко Дюлгеров е написал обяснения, че е получил подкупа от Александър Ваклин и си е взел 14 хил. евро комисионна. Засега Дюлгеров не се е отказал от показанията си.


Иванчева заяви още, че не се е съгласявала заместникът й архитект Румен Русев да заема мястото й. Искам другият заместник-кмет да бъде – Владимир Клисуров, категорична е Иванчева.


Мярката за неотклонение беше забавена, тъй като адвокатите на задържаните се запознаваха със СРС-тата по делото, които са в значителен обем. Адвокатът на Десислава Иванчева Марин Марковски пожела да не се дава ход на делото, защото кметицата на Младост не се е запознала със СРС материалите по делото.


„Не съм запознат с материалите по делото, не сме обсъждали с адвокат Тодорова дали да се запозная”, допълни и Дюлгеров. Молба, че иска да се запознае с материалите по делото към съда подаде и Биляна Петрова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби