27.11.2017 12:01

4 дрона на атрактивни цени

Видян 1988 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Безпилотните летателни апарати, или т.нар. дронове, стават все по-популярни, тъй като дават непознати досега възможности за снимки и видео от въздуха. Навлизането на тези устройства на масовия пазар нямаше да е възможно без драстичен спад в цените им, а именно това се случва напоследък.


Покрай Черния петък цените на някои модели дронове паднаха до безпрецедентно ниски нива, които търговците определят като исторически. Говорим за двойно и дори по-голямо поевтиняване на устройствата. Ето четири дрона на DJI и Xiaomi, ограничени бройки от които се предлагат от онлайн магазина Tomtop на изключително атрактивни цени в момента.


Квадрокоптерът DJI Mavic Pro е малък, но мощен дрон, с една от най-усъвършенстваните камери за заснемане от въздуха. Моделът има напълно нова система за предаване с диапазон 7 км и стабилизирана с 3-осов механизъм 4К камера. 65 броя от устройството се предлагат в момента на цена от €698,32 евро, с 42% намаление, съобщиха от Tomtop.


Друг модел от същия производител е DJI Spark Mini. Това е мини дрон с интелигентни опции за контрол на полета и камера с много високо качество на изображението, подходящ и за атрактивни селфи снимки. Развива максимална скорост 50 км/ч, може да снима видео с резолюция 1080p, а продължителността на полета е до 16 минути. Ограничени бройки от модела са достъпни в момента за €356,9, или с 38% отстъпка.


Третият квадрокоптер с този бранд е DJI Spark, който е почти същият като своя мини събрат, но включва атрактивен пулт за дистанционно управление. Поддържа Wi-Fi предаване на разстояние до 2 км, може да лети в продължение на 16 минути, а 12-мегапикселовата камера записва видео с качество до 1080p. Множество интелигентни функции са достъпни чрез приложението DJI GO. Цената на дрона в момента е намалена с 36% до €497,94.


И накрая, представяме модела Xiaomi Mi drone. Това е квадрокоптер с 3-осова стабилизация и 94-градусов зрителен обхват, способен да заснема видео с резолюция 4К UHD и да го предава безжично през Wi-Fi. Дронът на Xiaomi може да лети в продължение на 27 минути, благодарение на батерията с капацитет 5100 мАч. 84 броя от модела се предлагат за €394,74, което е намаление от 55%.


Източник: Technews.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей