06.06.2017 14:00

Victoria Group® Hotels and Resorts със зелен Оскар от конкурса на b2b Media

Видян 1297 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  За седма година b2b Media отличи Най-зелените компании в България, показали и доказали, че постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.Проучването е уникално за България и отчита постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии. Victoria Group® Hotels and Resorts  получи зелен Оскар в категория Туризъм, хотелиерство и развлекателна индустрия. 



„Благодаря на журито за оценката и признанието. Да променяме средата в която живеем е отговорност преди всичко към обществото. Зелените политики, са част от дългосрочното опазване на околната среда. Затова за нас е важно да покажем, че бизнесът работи за намаляване на вредните емиси и е отговорен за бъдещето на нашата природа. Victoria Group® Hotels and Resorts, съвместно с KIA Motors Bulgaria се превърнахме в първата хотелска верига позволяваща прекосяването на България с електрически автомобил. Поставяйки зарядни станции във всяка една от дестинациите в които разполагаме с хотели в София, Пловдив, Пампорово, Слънчев бряг и Елените, ние създадохме условия за по-чиста околна среда. „Зеленото“ мислене показва зрелостта на бизнеса, с което променямене само средата, но даваме пример и на бъдещото поколение-нашите деца.“- това заяви Светослав Георгиев- директор продажби,маркетинг и развитие към Виктория груп при получаването на отличието. 



 В 16 категории се конкурираха компании от всички сфери на икономиката у нас. Участваха също общини, държавни предприятия, неправителствени организации и дори стартиращи компании. Освен отличията в основните категории бяха раздадени също и специални награди за Зелена иновация, Зелена инвестиция, Безхартиен офис и медийните призове Зелена медия и Зелено перо.
Като Най-зелена банка беше обявена Пощенска банка, а победител в категория Телекомуникации стана Теленор. С две отличия си тръгнаха Кока Кола България и Столичният електротранспорт.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец