29.12.2016 10:40

Райски спа-център е обвит във висящи градини във Виетнам

Видян 1635 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Релаксация и концентрация сред тишина и зеленина между безброй висящи градини – това райско кътче е виетнамският спа-център „Pure&SPA”, чиито фотоси с падаща зеленина неотдавна обиколиха света и накараха мнозина да се размечтаят. Центърът е част от възстановителния комплекс Naman Retreat. Спа-зоната с висящи градини има 15 стаи и се намира в Да Нанг, Виетнам. Проектът е дело на MIA Design Studio.

„Pure&SPA” e един оазис на спокойствието в 5-звездния „Naman Retreat“. Петнадесетте стаи за процедури са дарени с буйни открити зелени градини, вани за дълбоко потапяне и тапицирани кушетки, описват разработчиците. „Човек може да поддържа добър тонус в лъскавия спортен клуб с фитнес зала, както и да практикува медитация и йога в отворената дневна градина в хладните ранни утрини“.

На приземния етаж има открити пространства с места за релаксация, заобиколени от ведри езерца с лотоси и висящи градини. Цялото пространството е създадено така, че да успокоява, да докосва всички сетива и да създава мир в ума и душата.

Архитектурното студио MIA Design Studio е приложило извънредно ловко принципите на естествената вентилация, благодарение на което сградата е прохладна и свежа. Престоят в нея ободрява и озарява сетивата.

Различните зони се преливат плавно една в друга. Фасадата се състои от решетъчни модули, които се редуват с вертикални пейзажи. Това решение филтрира силното тропическо слънчево греене, за да осигурява прохлада, и създава приятна игра на светлини и сенки върху текстурираните стени. Различните растения са внимателно разпределени така, че да станат част от тези визуални екрани.


Източник: Greentech.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични