01/02
21.10.2016 11:55

София с номинация от Строителните Оскари за метрото

Видян 1808 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Луксозният ваканционен комплекс „Хармони Сюитс Монте Карло“ влиза в надпреварата за Строителните Оскари с изобилие от изящество в дизайна и качество на строителството, съобщават от организационния комитет на LUXURY PROPERTY AWARDS 2016. Церемонията е на 3 ноември в GRAND HOTEL BULGARIA.  



Дизайнът на комплекса е вдъхновен от величествения стил на Монте Карло, съчетаващ всичко необходимо за комфортен и незабравим престой. Намира се в уютната и тиха част на Слънчев бряг, само на 400 метра от плажа.

Безспорно предимство на комплекса е неговата инфраструктура, съобразена с деликатния вкус и изисквания и на най-претенциозния клиент - зелени площи с множество екзотични растения, голям 36 метров плувен басейн и детски басейн, втори басейн с формата на пеперуда, бар на басейна,  зони за отдих, пеещ фонтан.
Комплексът разполага със самостоятелна сграда рецепция, топъл преход между сградите, където има библиотека с кино, луксозен Спа център със закрит топъл басейн, хамам, финландска сауна, джакузи, солено езеро, зали за масаж и салон за красота.
„Хармони Сюитс Монте Карло“ е комплекс от затворен тип, с денонощна охрана и видеонаблюдение. Разполага с ВИП етаж със специален дизайн и ограничен достъп. Предназначен е за целогодишно живеене с действаща клубна система.

Най-новата метростанция в София - "Витоша", за поредна година показва, че столицата е национален лидер за ново Луксозно обществено строителство.  Със своя модерен и изчистен дизайн, наподобяващ свежа природна картина, с изобилие от римски мозайки и зеленина, метростанцията създава усещане за европейско ниво в общественото ни строителство.

Курортът Хисаря ще бъде представен в конкурса от луксозния Sana Spa Hotel - целогодишен четиризвезден СПА хотел, разположен в обявения за "Най–зелен град на България".

 Комплексът  се намира до градския парк, както и до римската стена от времето на античен Диоклецианополис, която по своята запазеност и архитектура се нарежда сред първите археологически обекти в Европа. Две трети от терена на хотела са заети от богато озеленена градина, в която са разположени изгрище за тенис, волейбол и мини футбол, външен сезонен минерален басейн с плажна част, обезопасена детска площадка, хидромасажно джакузи с гореща минерална вода и шезлонг- зона към него.

Конкурсът е организиран за шеста поредна година от агенция ВИП Комюникейшън.

Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство,Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА Комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.

Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.

Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Един ден, в който ще гледате философски на живота

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще