13.09.2016 10:25

Строят лондонски квартал с 38 зарядни станции за електромобили

Видян 1456 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бизнесът и жителите на Фицровия – един нов квартал в централната част на Лондон – ще могат да използват 38 нови зарядни станции за електрически превозни средства. Те ще бъдат инсталирани от фирмата за системи за зареждане на ЕПС – Evolt, съобщи Greentech.bg.


Разработчикът е поискал от Evolt да достави и инсталира 38 единични AC зарядни станции за стенен монтаж, както и система за разпределение на натоварването, в зоната със смесено предназначение Фицрой, в която има както домове, така и офис-пространства.


Системата за разпределение на натоварването гарантира, че общата мощност на всички зарядни станции, които са на разположение, е равномерно разпределена, за да се предотврати претоварване.


Самите зарядни станции са разпределени в четири групи. Всяка от четирите групи се контролира от разпределително табло и е свързана към централен сървър, който управлява системата и осигурява отчети в реално време към оператора на цялата зарядна мрежа.


В случай на прекъсване на захранването сървърът има “безотказен механизъм”, който “инструктира” разпределителните табла зареждането да продължи при определени настройки, зададени по подразбиране.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп