08.09.2016 09:26

Новият iPhone 7: С безжични слушалки и двойна камера

Видян 2414 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Технологичният гигант "Епъл" представи новия си устойчив на вода и прах телефон на специално събитие в Калифорния.


Компанията го описва като „най-добрия iPhone, създаван до момента”. Двата нови модела са с четириядрен процесор, а обновеният Apple Watch ще зарадва феновете на Супер Марио и Покемон.


Голямата промяна е в единственото копче на телефоните на компанията.  То ще засича колко силно се натиска, като в зависимост от това ще има различни функции и ще вибрира при изпълнението им.


И при двата модела липсва традиционният аудиопорт. Слушалките ще могат да се свързват с него през т.нар. Lightning port, който служи за зареждане на телефона. Всеки телефон идва с адаптер, който позволява използването на традиционни слушалки с аудиожак.


Липсата на порт се решава с Apple EarPods – безжични слушалки с няколко функции. В тях има вграден микрофон, който позволява използването им вместо хендсфрий. С потупване по едната слушалка потребителят може да включи Siri на мобилното си устройство и по този начин да използва приложения, без да изважда телефона от джоба си.


Друга голяма промяна както в малката версия на iPhone 7, така и в голямата, е въвеждането на стерео колонки.


Камерата на телефоните е изцяло преработена. Тя е 12-мегапикселова и има вградена стабилизация на обектива, която беше въведена при модела iPhone 6 Plus. Новата камера засича 50% повече светлина и по-отворената бленда помага за снимане при лоши светлинни условия. Самият обектив е изграден от шест елемента, които правят изображението още по-рязко.


При по-големия модел e въведена дългоочакваната камера с два 12-мегапикселови обектива. Единият е традиционният за компанията широкоъгълен обектив, а другият е телефото. Втората камера позволява по-качествено увеличение при заснемане. Двата обектива позволяват заснемането на по-висококачествено изображение.


 Двата модела могат да снимат некомпресирано изображение или т.нар. raw формат, което позволява по-добра обработка на снимките без загуба на качество.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и