08.06.2016 10:54

Семейство в Тексас си изгради дом от рециклирани панели

Видян 1810 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Това интересно семейно жилище в Далас, Тексас, е плод на желанието на собственика да изгради свой дом изцяло от рециклирани и регенерирани материали. Вдъхновени от местния „ранчо“ стил, Buchanan Architecture са проектирали „Casa Linder“ така, че да се използват рециклирани гофрирани стоманени панели и регенерирани снегобранни дъски за покрива и външните стени, съобщава Greentech.bg.


Къщата се състои от серия от свързани помежду си модули, простиращи се от верандата назад към гаража. Два открити двора предлагат различни функции на открито, като входящият двор действа и като покрита веранда. Вторият пък разделя основната жилищна площ, включително кухнята и трапезарията, от пространството, където се помещават учебният кабинет и детската стая заедно със сервизните помещения. Този двор може да се използва и за барбекю в летните вечери, а също така осигурява връзката с басейна.


Покривът на продълговия обем е облечен в рециклирани гофрирани стоманени панели с патиниран дизайн. Заедно с визуално доминиращата габионна стена, която прокрива зоната на басейна от външни погледи, той действа като модерна интерпретация на някои от емблематичните елементи на строителния жаргон на Тексас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец