13.10.2015 13:24

Facebook тества бутона "купи"

Видян 1410 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фейсбук иска потребителите на мрежата да пазаруват дрехи и други продукти, без дори да излизат от мобилното й приложение в телефоните си. В понеделник от компанията обявиха, че започват тестове на нова функция, която позволява директно пазаруване от Фейсбук приложението в смартфоните, съобщава Ройтерс, цитиран от Economic.bg.


В момента много малка група потребители пазарува през телефона си, защото става бавно и тромаво. Facebook обаче се надява да направи този процес по-лесен и бърз, печелейки милиони долари. В момента мобилните покупки са под 2% от всички онлайн продажби, според изследване на eMarketer.

"Искаме да дадем на хората възможност да намират продуктите, от които се интересуват, на своите мобилни устройства и да подпомогнем бизнеса с търговията", обяви Ема Роджърс, ръководител на продуктовия маркетинг за търговия на Facebook.

Сред новите функции са такива, които препращат потребителите към специфични брандове, без да отварят нов сайт. Така при кликане върху реклама на даден бутик, например, се отваря разширена страница, която представя продуктите.

Потребителите ще имат възможността директно да купят интересуващите ги стоки чрез бутона “buy now” (купи сега),който ще бъде въведен.

Мрежата, която вече има 1,5 млрд. потребители, въведе също и нова секция в приложението си, която директно препраща потребителя към шопинг страница, където те могат да избират от различни брандове. Предвижда се броят на продуктите и артикулите да се разширява с времето.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,