21.08.2015 14:21

Bing за Android с повече данни за нещата, които търсим

Видян 1636 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Microsoft са заети да подготвят премиерата на първата вълна от атрактивни устройства с Windows 10, но сега представиха нова версия на своето Bing приложение за Android, съобщава КРОСС.  Заглавието включва една интересна функционалност, която наподобява начина, по който работи Google Now on Tap опцията на Google за най-популярната мобилна платформа. Благодарение на нея вече можете да получавате повече информация за хората, местата и другите неща, които търсите с Bing за Android, коментира VentureBeat.


Единственото, което трябва да направите е да задържите Home бутона на смартфона си и така ще получите повече детайли, които са свързани с вашата заявка. Bing вече ще разпознава нещата, които виждате на страницата и ще ви показва информация за тях без да се налага да напускате приложението. Ако например попаднете на снимка от екзотично място в интернет, след като задържите Home бутона ще видите данни за съответната локация, най-интересните факти за нея и др., съобщава digital.bg.


По този начин ще си спестите време да извършвате допълнително търсене, за да разберете всички тези данни, тъй като вече ще го правите директно от Bing. Успоредно с това Microsoft представиха и нови Bing Knowledge и Action Graph Application Programming Interface (API) инструменти, с които да стимулират повече разработчици да интегрират своите приложения към търсачката.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат