Свързани новини

18.09.2014 11:37

Иновации при мониторите Philips SoftBlue

Видян 2153 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дебютирайки на IFA 2014, чисто новият дисплей Philips SoftBlue намалява умората на очите чрез елиминиране на излъчването на синя светлина с вредни дължини на вълната, което помага да се намали негативният ефект върху очите и да се постигне по-добра кондиция. За разлика от базираните на софтуер решения, SoftBlue дисплеят работи с нова технология, която променя излъчването на синя светлина от светодиодите. Това се случва, без да се компроментира чистотата на цвета или яркостта, така че потребителите могат да се насладят на обичайното качество на изображението, без продължителния вреден ефект от излагането на синя светлина.


Друга иновация с фокус върху осигуряването на детайлно зрително преживяване без умора е 4K Ultra High Definition дисплеят, който разполага с четири пъти повече пиксели на инч от Full HD моделите и осигурява четири пъти повече яснота и острота за постигането на най-брилянтната картина досега. Изложението IFA 2014 ще представи две нови, големи допълнения към линията от 4K UHD дисплеи – 32- и 40-инчови, освен представения вече 28-инчов модел. Тези големи монитори предлагат още повече място и чистота на образа, който обещава забавление, богато на детайли, като например при гледане на филми и игри, както и при работа с офис приложения с интензивно използване на данни.


 


Отвеждайки игрите на ново ниво, MMD ще покаже на сериозните геймъри 144Hz-овият гейминг монитор 272G5DYEB с NVIDIA G-SYNC технология. Чрез използването на Graphics Processing Unit (GPU) на видеокартата за контрол на опресняването на екрана, този 27-инчов модел дава ултра гладки движещи се изображения, дори при сложна траектория на обектите и без риск да бъде пропуснат кадър, който обикновено не може да бъде показан на монитори със стандартна честота на опресняване. При 144Hz, съдържанието на екрана се опреснява почти два и половина пъти по-бързо, отколкото на обикновен монитор, което дава на играчите възможност да реагират с части от секундата по-бързо и по-точно при прицелване.


Новият 27-инчов дисплей Philips 272P4A с Adobe RGB технология, проектиран специално за графични дизайнери, също ще бъде показан. С Quad HD (QHD) резолюция от 2560 x 1440 пиксела, мониторът предлага чистота на детайлите, която е от съществено значение в приложенията, които разчитат на точност до последния пиксел. Благодарение на Adobe RGB, дисплеят може да изобрази много повече цветове в сравнение с обикновен модел. Потребителите могат да разчитат на консистентност на цветовете на всяко устройство по пътя на производството на визията – например изображения, които са заредени от цифрова камера имат точно същите цветове, когато се показват на екрана на монитора. Това пести време и усилия на фотографи, графични дизайнери, видео редактори и други професионалисти, които имат отношение към процеса.


Отличната технология и производителност не означават компромис с външния вид – това доказва 27-инчовият модел 275C5. Освен емблематичния Moda 2 дизайн в гланцово бяло, новият монитор разполага с Bluetooth технология, която допринася за подредена, лишена от кабели работна среда. Освен това моделът поддържа Miracast. Двата мощни говорителя по 7W позволяват на 275C5 да играе ролята на самостоятелна музикална уредба за всекидневната.


Smart All-in-one touch дисплеите допълват всеобхватното впечатление от изложението. Тези самостоятелни мултимедийни системи пренасят света на Android на големите екрани.


Новият 21:9 Panoramic Ultra Wide екран също впечатлява с резолюция от 3440 x 1440 пиксела, която е изключително подходяща за многозадачна работа и обработка на данни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще