Свързани новини

19.08.2014 11:23

AOC представя 34" WQHD монитор

Видян 1956 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

AOC поставя нови стандарти по отношение на големината: с модела u3477Pqu, специалистът при дисплеите завладява нови територии, комбинирайки голям размер и увеличена продуктивност. Този WQHD дисплей с диагонал 86.7 cм (34") е правилният избор за кино ентусиасти и взискателни потребители, които използват множество приложения едновременно. Поразяващата чистота на образа и 1.07 милиарда цвята обещават, че нищо няма бъде скрито при показването на изображения с висока резолюция върху панорамния UltraWide 21:9 екран с 4.95 милиона пиксела. Мониторът притежава впечатляваща резолюция от 3440 x 1440 пиксела върху площ, малко по-голяма от четвърт квадратен метър. Съотношението на страните позволява гледането на филми в кино формат без черни ивици в горната  и долната част. Благодарение на отличното взаимодействие между хардуер и софтуер, потребителите могат лесно да гледат филм и същевременно да играят игра на един екран. Наред с многото различни портове като USB 3.0 и DisplayPort, AOC предлага интегриран HDMI интерфейс с MHL функционалност, който позволява дублиране на съдържанието от смартфон или таблет на големия екран.


 Автори на мултимедийно съдържание, инженери, както и анализатори на финансовите пазари или всички други професионалисти, работещи с таблици ще оценят функционалните предимствата на модела, които увеличават продуктивността. Дните на безкрайно скролиране или превключване между прозорци са безвъзвратно отминали, тъй като екранната площ от 79.9 x 33,5 см позволява разполагането на почти четири страници А4 една до друга на екрана или наблюдаването на над 16 видео потока едновременно, например от камери за наблюдение.


Факт, който заслужава отбелязване, е че височината на монитора е еднаква с тази на 27-инчов модел. По този начин не се налага да движите главата си нагоре и надолу, когато разглеждате сложни диаграми. Благодарение на своя размер, остро и детайлно изображение, екранът може спокойно да бъде използван за презентиране на информация на малка група от хора.


Не по-малко интересни са възможностите „картина-в-картина“ и „картина-до-картина“, които позволяват гледането на картина от различни източници едновременно. Благодарение на иновативният софтуер Screen+ на AOC, екранът може да бъде разделен на до четири панела.


Пълната ергономична гъвкавост води до по-висока продуктивност. Освен това 34-инчовият дисплей идва с голям набор от функции за намаляване на умората: настройка на височината до 130 мм, завъртане, накланяне и обръщане в портретен режим. Той също така може да бъде закрепян на VESA съвместими стойки.


Най-големият IPS монитор на AOC - u3477Pqu – предлага впечатляващите 4,95 милиона пиксела върху екран с диагонал 86.7 см (34"). Той предлага картина с най-фини детайли във формат 21:9. Технологията Real 8-bit +FRC дава възможност за изобразяване на повече от 1 милиард цвята. Моделът има честота на опресняване на екрана от 60 Hz и време за реакция на пикселите от само 5 ms. Така този 34-инчов дисплей става подходящ и за динамични приложения като компютърни игри. AOC успява в голяма степен да се справи с проблема с неконсистеност на тъмните зони Mura – ефект, който изглежда като облаци на тъмните екрани на много монитори.


Снабден с различни входове за сигнал, чудесно управление на цветовете, кристално ясни изображения и комплект вградени говорители с мощност 3W, мониторът е идеално комплектован за гледане на филми, които изискват върхова резолюция и звук. Тънкият дизайн на рамката позволява на потребителите да групират няколко дисплея, така че те да изглеждат като едно голямо непрекъснато работно пространство. 34-инчовият монитор използва висококачествен IPS панел с много големи ъгли на видимост – до 178° по вертикала и хоризонтала. Освен това, с яркост от 320 cd/m², u3477Pqu е подходящ дори за среди, където има ярка околна светлина.


AOC са снабдили u3477Pqu с множество възможности за връзка и демонстрират грижа за околната среда. Наред със сертификатите за устойчивост като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0, мониторът притежава интелигентен софтуер като Eco Mode и e-Saver. 34-инчовият модел има четири USB порта – по два от спецификациите 2.0 и 3.0. Вграденият DisplayPort гарантира бърза и безпроблемна връзка с компютъра.


Android ентусиастите ще оценят наличието на HDMI конектор с поддръжка на MHL (Mobile High-Definition Link). MHL позволява директно дублиране на съдържанието на екрана на смартфони и таблети върху големия монитор. По този начин става много лесно да провеждате видео разговори или да показвате презентации на големия екран.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп