Свързани новини

12.03.2013 12:16

LinkMe - гривната, която показва съобщенията, които сме получили

Видян 1195 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напоследък на пазара за потребителски продукти постоянно се появяват нови и нови неща, които на пръв поглед изглеждат само като аксесоари, но имат някаква обвързана със смартфона функция. LinkMe е поредният такъв продукт. Това е гривна с LED екран, по който се изписват получените в телефона ви SMS-и или съобщения в социалните мрежи.


LinkMe е направена за ситуации, в които бихте искали да проверите съдържанието на полученото съобщение без да вадите телефона от джоба си - било от практична или морална гледна точка.


Всеки потребител може да настрои гривната така, че да показва съобщения само от избрани хора. Гривната се свързва с телефона чрез Bluetooth, a текстът на съобщенията се изписва с големи червени или сини букви (което в определени ситуации, всъщност, би могло да причини известни неудобства).


Когато няма съобщението, което да покаже, LinkMe показва часа. Екранът на гривната съдържа 125 диода, макар че можете да си поръчате и модел с 203.


С едно зареждане на литиево-йонната батерия бихте могли да изкарате две седмици, твърдят дизайнерите на продукта, които в момента набират средства за финансирането му в Kickstarter. Срещу 99 долара всеки може да подпомогне развитието на идеята и да се сдобие със своя собствена гривна LinkMe.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог