Свързани новини

11.10.2012 13:46

Безплатен трафик за Facebook от VIVACOM

Видян 1750 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От този месец VIVACOM разширява възможностите за своите клиенти да използват безплатно Facebook без това да се отразява на месечната им сметка. Безплатният достъп до социалната мрежа е възможен през 0.facebook.com (т.нар. Facebook Zero) за всички абонати на телекома, независимо от телефона и операционната система, която ползват, стига да разполагат с интернет браузър.


VIVACOM отчита, че над 80% от клиентите на телекома, които ползват мобилния му интернет, достъпват Facebook именно през телефона си. Така стратегическото партньорство между двете компании ще даде безплатен достъп до най-голямата социална мрежа на над 1,5 милиона абонати на оператора и ще позволи на повече потребители дори с ограничен бюджет да използват предимството да поддържат контакт с близките си през телефона. Само за половин година клиентите на мобилните услуги на VIVACOM нараснаха с 22% на годишна база, а тази на мобилния трафик на данни за първите шест месеца на 2012 г. са станали близо 150% повече спрямо първото полугодие на миналата година.


Facebook Zero е поредния продукт в портфолиото от съществуващи съвместни услуги, в което са включени Facebook MMS – възможност за качване на снимки чрез мултимедийни съобщения директно от телефона на абоната, Facebook SMS – безплатни съобщения, които уведомяват в реално време клиентите за нови статуси на приятели, постове върху стената им, нови заявки за приятелство, както и стартиралата тази година услуга Facebook for Every Phone, която дава безплатен достъп до пълните функции на мобилния Facebook и работи с Java телефони.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!