Свързани новини

12.09.2011 13:14

Уиндоус 8 стартира за 8 секунди

Видян 2040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От Майкрософт публикуваха в своя блог данни, според които ключова характеристика на новата платформа Уиндоус 8 ще бъде бързото време за зареждане.


По този начин впечатляващата скорост, с която се стартира операционната система ще се превърне в една от най-ефективните и функции. Oт компанията посочиха, че за пълното зареждане от напълно изключено състояние са необходими около 8 сек., информира engadget, цитирани от диджитъл.бг.


По този начин потребителите ще оптимизират значително работата си благодарение на подобренията в стартирането адаптирани към Windows 8. В момента функцията за хиберниране в Windows 7 копира цялата сесия на потребителя на твърдият диск преди изключването, което впоследствие отнема изключително много време при повторно зареждане на конфигурациите. За разлика от това новата платформа ще обработва данните от сесията, когато устройството ви е изключено, докато в същото време записва Кernel сесията върху диска.


Интегрирането на тази функция ще позволи на Windows 8 да редуцира времето за зареждане, тъй като впоследствие сесията няма да се изгражда от нулата. Данните посочват, че в режим на хиберниране от Microsoft са успели да редуцират времето за стартиране на платформата с 30-70%, в сравнение с предходните итерации. Подобренията в скоростта на операционната система са мотивирани от изследване, според което 57% от десктоп потребителите напълно изключват своите конфигурации, без да се възползват от Sleep функцията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!