Свързани новини

13.07.2010 15:34

Sony разработва 3D фотоапарати

Видян 1639 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Японският технологичен гигант Сони разработва нов вид 3D фотоапарати, които ще могат да заснемат триизмерни снимки, обяви директорът на отдела за бизнес с дигитални образи на компанията.


Новият вид камери, за които Sony все още не са дали допълнителна информация, ще бъдат част от "3D семейството" на фирмата, които японският производител ще използва, за да накара потребителите да използват новия вид технология в ежедневието си. "Не мога да кажа нищо повече от това, че работим по създаването на 3D фотоапарати", заяви в интервю Масаши Имамура, директор на отдела за бизнес с дигитални образи на Sony. Според някои експерти, следващата стъпка на технологичните гиганти е създаването на 3D телевизии, за което Sony отдавна обяви интересите си. По-рано този месец, на пазара бяха пуснати най-новият вид телевизори на компанията, с които използването на конзолите PlayStation 3 и гледането на Blue-Ray филми се превръща в невероятно удоволствие. Освен това от японският технологичен гигант обявиха, че компанията се занимава и с разработката на нов тип лаптопи "Vaio", чиито екрани ще предават в 3D формат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ден за земни и практични дейности

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със