22.11.2018 11:21

Вижте 8 от най-луксозните частни самолети в света

Видян 3754 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Частни производители на самолети като Гълфстрийм, Бомбардие и Ембраер предлагат нови нива на лукс, технология и ефективност.


 Но някои клиенти преобразуват търговските самолети на Еърбъс и Боинг за лично ползване. Цената на тези самолети варира от десетки до стотици милиони долара. Ето и 8 от най-луксозни частни самолета в света според Business Insider.


1.Embraer Legacy 500 - За разлика от другите самолети в списъка, този е от средно ниво, проектиран да лети на по-къси маршрути. Струващ само $20 млн. той е най-достъпният от осемте. Но това не означава, че интериорът на клиентите не е впечатляващ. Кабината е облицована със скъпоструваща кожа и дървен фурнир. Подовете му са покрити с фини килими и блестяща каменна облицовка. Embraer Legacy 500 има най-просторната кабина в своя клас.


2. Gulfstream G500: За $44 млн. не е най-скъпата оферта на Гълфстрийм, но е най-новата. Очаква се да влезе в експлоатация по-късно тази година. G500 е оборудван с кабинки, специално пригодени за нуждите на клиента. В самолета има и високоскоростен интернет, който е 30 пъти по-бърз от този на настоящите си конкуренти.


3. Gulfstream G650ER: На $66.5 млн., G650ER е водещият продукт на Гълфстрийм. Той може да измине 12 070, 08 км, което означава, че може да завърши полети над Тихия океан. Самолетът е направен от скъпи кожи, фини дървени фурнири и стилна каменна облицовка. Цялата кабина може да се управлява с помощта на приложение за смартфони.


4. Bombardier Global 7000:  Подобно на G650ER, Global 7000 е проектиран да бъде най-добрия частен самолет на големи разстояния. Самолетът за $73 млн. ще бъдат пуснат в експлоатация през втората половина на тази година. Кабината може да бъде конфигурирана по различни начини, включително като трапезария и мултимедиен театър. Global 7000 има дори самостоятелна спалня. Това е важна екстра, като се има предвид диапазонът на самолета, който е повече от 13 679, 42 км.


5. Embraer Lineage 1000E: Това е първият от преправените въздухоплавателни средства в списъка. Той се основава на популярния регионален самолет Embraer E190. Струващ 53 млн. долара самолетът има спалня и душ кабина. Ако сте по-смели, шефът на дизайна на Embraer, Джей Бийвър, предлага свои оригинални интериорни концепции - като Киото дирижабъл и удивителни капандури ...като .. и холивудски дирижабъл, който пресъздава стила, блясъка и лукса на Холивуд през 30-те години на миналия век.


6.  Airbus ACJ319Neo: Самолетът е бизнес версията на Airbus A319neo. ACJ319neo струва $ 101,5 милиона преди инсталирането на персонализирани вътрешни фитинги. Самолетът има диапазон от близо 12 552. 88 километра и може да лети без прекъсване от Лос Анджелис до Женева, Швейцария.


7. Boeing 787-8 BBJ: Това е най-съвременният, струващ 224 млн. долара самолет. През 2016 г. китайската HNA Group даде още 100 млн. долара, за да превърне го частен самолет. Това е плод на мисълта на Стефан Вела и тъй като това е първият проект на Boeing Dreamliner, предназначен да бъде частен самолет, интериорът и оборудването му са проектирани от нулата. Самолетът може да побере общо 40 души. Притежава кралско легло, дрешник и майсторска баня с двоен душ и отопляеми мраморни подове.


8. Boeing 747-8 Intercontinental BBJ: Нищо не може да се сравни с Кралицата на небето. Един щастлив клиент получи собствения си персонален самолет Boeing 747-8I. на стойност $403 млн. Самолетът притежава 445,93 кв.м. пространство с офис, баня и великолепна трапезария, която може да се превърне в корпоративна заседателна зала.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак