Свързани новини

10.11.2018 11:25

Силиконова душа: Хора въртят любов с кукли за $ 7 000

Видян 3006 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Хора въртят любов със секс кукли за $ 7 000. Необичайните взаимоотношения са представени в документалния филм Силиконова душа на режисьора Мелъди Гилбърт. Тя интервюира мъже и жени, които развиват романтични взаимоотношения с играчките. Преди около 5 години Гилбърт се свърза с клиничния психолог Даниел Кнафо, който се сблъсква с пациент, живеещ с кукла. Кнафо заяви пред DailyMail.com, че мъжете инстинктивно знаят, че куклите не са истински жени, но им е приятно да живеят "в това място между фантазия и реалност".


   Филмът показва отделни мъже от Чикаго и Детройт, които са "оженили" кукли, както и мъж от Ню Джърси, чиято болна жена му е позволила да ползва заместничка.


    Джон от Чикаго, 54 г., похарчил 7 000 долара за Джеки - и потрошил още хиляди, за да си купи резервни тела заради износване.  Персоналът на ресторанта John & Tony’s познава много добре голямата и беззъба усмивка на Джон, работещ в доставките на камиони, и съпругата му Джеки, дребна, чернокоса красавица в инвалидна количка. Неразделната двойка са важна част от John & Tony’s и това е ежегодното им място за Свети Валентин, а персоналът е свикнал да приема резервации от хора, които просто искат да седят близо до тях, за да наблюдават сляпата любов на Джон. Защото Джаки не е нормална жена; тя не ходи, не говори, не се смее или дори не яде "любимите си ястия". Тя е кукла, но Джон се отнася с нея като с принцеса, гледайки я с любов и разговаряйки с мълчалата си булка.


   Докато обществото гледа подозрително към мъжете, които се хвалят и говорят с куклите си, много хора вярват, че това са пионери.


   Режисъорът Гилбърт заяви: "Най-лесно е да се сензационализира тази история ... Това, което разбрах, е, че всеки има нужда или желание да обича или да бъде обичан".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на