11.09.2018 11:09

Смарт огледало може да опразни фитнес залите

Видян 1780 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нов високотехнологичен продукт отправя сериозно предизвикателство към фитнес салоните. Създателите на симулатора Mirror, изпълнен вън вид на голямо смарт огледало, изглежда искат да оставят без клиенти залите за спорт, съобщава Technews.bg.


Mirror представлява голям интелигентен дисплей, свързан с интернет и способен да чете данни от фитнес тракери. Разработчиците отделят специално внимание на факта, че Mirror позволява на потребителя да сe конкурира не само с приятели, но и сам със себе си.


Притежателите на подобно устройството вече не трябва да изразходват време и пари, за да посещават всевъзможни фитнес зали, спортни центрове или курсове по йога. Mirror предлага повече от 50 нови занятия, а списъкът включва кардио-упражнения, интензивни натоварвания, бокс, йога и т.н. Осигурен е също денонощен достъп до богата библиотека от обучения.


Като четете биометрични данни и отчита показатели по време на сесията, умният дисплей оптимизира всяко упражнение за постигане на най-добрия резултат. Потребителите могат да получават инструкции в реално време от първокласни треньори, да се конкурират с приятели и да следят напредъка си.


Смарт огледалото струва $1495 – приблизително колкото най-скъпия смартфон на Apple. Месечният абонамент, който дава достъп до цялото обучение и съпътстващи услуги, е на цена от $39.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ден за земни и практични дейности

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със