Свързани новини

06.07.2018 12:23

Tesla поиска по още $2500 от клиенти, поръчали Model 3

Видян 2143 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският производител на електромобили Tesla Motor поиска от всички клиенти, направи официално поръчка за Model 3, да внесат допълнително 2500 долара, като по този начин ще потвърдят заявката си, съобщава Automedia.bg.


Над 400 000 души до момента са платили депозит от 1000 долара за базовата версия на електрическия седан, но сега ще трябва да добавят по 2500 долара, за да може Tesla да продължи да произвежда автомобила. Ако всички те потвърдят поръчката си, само за седмица компанията ще получи около 1 млрд. долара.


Според информация на Detroit News, пред клиентите, поръчали Model 3, има три варианта при потвърждаване на заявката – да изберат автомобил със задно предаване, модификация с два електромотора или най-очакваната базова версия за 35 000 долара, за която обаче ще трябва да чакат още известно време.


Във всички случаи обаче Tesla се нуждае от финансови средства, за да постигне обемите на производство, които преследва. От компанията обявиха, че вече произвеждат по 5000 бройки от Model 3 седмично, но повечето анализатори са на мнение, че в края на годината този показател няма да превишава 3500 единици средно.


 



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови