16.04.2018 14:04

Юлиан Вергов играе в Опасен чар

Видян 2998 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Иновативната марка NESCAFÉ® Dolce Gusto® вдъхнови едни от най-популярните български артисти да покажат по свой начин как биха изглеждали или звучали незабравими класически произведения, пресъздадени от тях.


В проекта се включиха актьорът Юлиан Вергов, музикантите: Вики Терзийска и Мастило, Васил Петров, Митко Кърнев, Мирослава Кацарова, ДиДжей Мартен, писателят Иво Сиромахов, художникът Атанас Хранов, младият танцьор Балан, баристът Владимир Стоев. В рамките на няколко месеца феновете им ще могат да видят как те преоткриват известни произведения по свой уникален и неповторим начин. Собственоръчно заснетите от тях видеа ще бъдат публикувани на Facebook страниците на звездите, а на страницата на марката NESCAFÉ® Dolce Gusto® ще могат да се видят и специални „making of“ видеа, които показват какво е запалило артистите да изберат точно тази класика, какво ги е затруднило и как те виждат класиката в съвремието.


Видеата са част от кампанията на NESCAFÉ® Dolce Gusto® в подкрепа на българското изкуство и култура под надслов „Пресъздай класика“. Проектът има за цел да провокира талантливи артисти с доказани професионални качества и от различни творчески сфери да преминат границите на обикновеното и да покажат необикновени интерпретации на класическото изкуство, пречупено през техния личен поглед и светоусещане.


Моменти от любимата на повече от едно поколение „Черната овца“, вечната песен „Summertime“ на Гершуин, приказката на братя Грим „Снежанка и седемте джуджета“, добре познатото бунтарско парче на Милена от началото на 90-те години „Ха-ха“, малко ренесансово ангелче са само част от класическия избор на участващите в проекта артисти.


Кампанията стартира на символичния 15-и април, Световен ден на културата, с неповторимото превъплъщение на Юлиан Вергов като счетоводителя Генчо Гунчев от филма „Опасен чар“ и ще продъли чак до есента, в дни и периоди, символично свързани със самата класика или послание, което тя носи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели