11.04.2018 14:44

KitKat пръв представя новооткрития четвърти вид розов шоколад

Видян 1667 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След успешния му дебют през януари в Япония и Корея Nestlé представи в Европа иновативния KitKat Ruby, направен от новооткрития четвърти вид шоколад с розов цвят. KitKat Ruby е покрит с розов шоколад, получен от какаови зърна Ruby, придаващи интензивния вкус на червени горски плодове и уникалнияза шоколад цвят, получен естествено и без добавянето на оцветители.


Демонстрирайки гъвкавост и иновативност, компанията Nestlé първа произведе и пусна на пазара четвърти вид шоколад. След черен, млечен и бял, компанията представи розовия шоколад чрез своята марка KitKat. След обявяването на шоколада Ruby през септември 2017, той привлече огромен интерес от ценителите на шоколад по целия свят и сега ще бъде достъпен за всички фенове на KitKat.


"След откритието на новия вид шоколад Ruby, на нашите екипи от цял свят отне само четири месеца, за да развият и произведат първия продукт. Изключително сме горди от скоростта и иновативността, която демонстрираха нашите екипи чрез KitKat Ruby и сме развълнувани да го представим пред повече потребители в Европа.“, заяви Александър фон Майло, Глобален мениджър на шоколадови и захарни изделия на компанията. Той добави, че KitKat продължава да се развива като водеща международна марка в сферата на шоколадовите изделия по целия свят и въвеждането на KitKat Ruby е допълнително доказателство за това.


KitKat Ruby ще се разпространява в търговски мрежи в цяла Европа, отговаряйки на нарастващия интерес на потребителите, търсещи да експериментират с нови вкусове. Продуктът първо ще бъде пуснат на пазара във Великобритания следващата седмица, а в България ще може да бъде намерен през май.


"Изключително съм щастлив от получения резултат от партньорството ни с Nestlé - KitKat Ruby, направен от нашия шоколад Ruby. Убеден съм, че потребители по целия свят ще бъдат заинтригувани от уникалния вкус на тази хрупкава наслада!“, сподели Пабло Перверси, Главен директор отдел иновации, качество и устойчивост при Бари Калбаут.


KitKat Ruby се произвежда със сертифицирани какаови зърна по стандарта UTZ в Хамбург, Германия


KitKat е една от водещите марки шоколадови и захарни изделия на Nestlé и представлява уникална комбинация от наследство и иновативност. За първи път е произведен през 1935 г. и оттогава се радва на фенове по целия свят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне