Свързани новини

26.03.2018 09:43

Семейство Даръл срещу Гинки и Теменужки

Видян 1883 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


БНТ, която напоследък показва видими белези на слабоумие, излъчва прекрасен сериал по своя втори канал, докато по първи вървят пропаганди и „шоу” за идиоти. Поредицата е на ВВС и се нарича Семейство Даръл. БНТ 2 я предава от 20.10 в делнични вечери и повтаря половин час след полунощ.


За интелигентния зрител това е истинска награда на фона на разните Гинки и Теменужки в живота и на екраните ни. Даже е лек за душата. Сериалът елегантно смесва сюжети от книгите на прекрасния Джералд Даръл с много любов към литературата, към хората и км животните, към Корфу, към любовта сама по себе си във всичките й измерения.


Подарете си това удоволствие, изпълнено с британски хумор, ирония, доброта и хуманизъм в точни дози, особено ако не сте чели Даръл, което ние направихме преди 30 и повече години.


А програмният директор Куши моля да се позамисли – вместо да се излага в непривичната му и неприлична в негово изпълнение роля на водещ, дали пък не е по-добре да отдели повече време на длъжността си и да помисли какво пуска националната телевизия и по какви причини БНТ 1 под негово ръководство вече не е дори третата най-гледана телевизия в България? Отстъпи на излъчващата евтини сапунки Диема Фемили.


Телевизията, на която плащаме от джоба си реално над 80 милиона лева годишно, ще се върне в класацията, когато излъчва неща като Семейство Даръл в праймтайма си, вместо История.бг с нейните комплексирани водещи и гости, досадния Референдум или продъненото Шоу на Канала на Кушевите и наши приятели Тончо и Камен. Дружба – дружбой, служба – службой!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и