02.03.2018 13:53

SINSAY вече е на българския пазар

Видян 2757 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният хит в младежката мода – Sinsay, прави своята премиера на българския пазар! От 1 март в Sofia Ring Mall младите дами могат да се сдобият с най-новите модели на любимия си бранд.


Sinsay избра Sofia Ring Mall за отварянето на своя първи магазин в страната, който беше чакан отдавна от родните почитатели на световната мода. От март в търговския център в полите на Витоша любимият на момичетата бранд ще предлага пълната си гама колекции и най-нови модели. Съществуващата от 2012 г. марка е насочена към младите дами, които следват най-новите модни тенденции. Отличителният знак на Sinsay са тениските със смели шарки и принтове, а най-голямото предимство на хитовия бранд – неговата достъпна цена.


Откриването на първия магазин на Sinsay в България е част от голямата сделка между Sofia Ring Mall и световния моден гигант LPP. Компанията, която ежегодно продава над 140 милиона дрехи по цял свят, отваря в мола през март пет магазина на своите популярни брандове Reserved, Cropp, House, Mohito и Sinsay.


Откриването на първия магазин на Sinsay в България затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговския център в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.


Групата LPP е създадена през 1991 г. В Гданск и за 27 години се превръща от малка местна фирма в една от най-бързо разрастващите се международни модни компании с регулярен ръст на продажбите, чиито приходи надхвърлят 1,6 милиарда евро годишно. LPP управлява пет разпознаваеми марки в сегмента fast-fashion: Reserved, Cropp, House, Mohitoи Sinsay. Мрежата за продажба на дребно на модния гигант обхваща 20 държави, а в края на 2017 г. магазините й по цял свят са вече над 1700. Кейт Мос, Кара Делевин и дъщерята на Мик Джагър са били рекламни лица на Reserved, а Mohito се рекламира от супермодели като Аня Рубик.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне