21.02.2018 11:52

Привличане с гала премиера

Видян 1713 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Целият звезден каст на най-новия български филм „Привличане“ снощи мина по червения килим за официалната премиера на лентата в Кино Арена Делукс в Bulgaria Mall, София.


Лъскавото събитие започна още в 18 часа с концерт на групите „Торнадо“ и Jeremy?, както и изява на работещия в Копенхаген композитор и продуцент Stani. Те представиха свои авторски парчета, написани специално за саундтрака към филма. Многобройната публика аплодира не само тях, но и целия актьорски състав, който се качи на сцената, за да получи заслужени овации.


Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Владо Пенев и новоизгряващите млади таланти Живко Симеонов, Живко Сираков, Клои Рахал, Нина Керанова, Анастасия Левордашка, Михаил Недялков, Спартак Тодоров и Васил Илиев минаха по червения килим и се снимаха със свои приятели, почитатели и колеги. Гостите на официалната премиера  нетърпеливо се отправиха за първата прожекция на лентата, която вече месеци наред е сред най-очакваните родни заглавия.


Повече от 500 души, разпределени в 4 зали на Кино Арена Делукс,  първи имаха възможността да преживеят историята на „Привлиане“, да се посмеят и разчувстват с героите. След финала на всяка прожекция актьорският екип на филма, начело с режиьора Мартин Макариев, минаха да благодарят и да се поклонят в залите.


„Искахме да покажем, че и български филм може да има страхотна картина, звук и фокус върху сюжета без да вървим в различни посоки. Това е първият български филм с толкова силен саундтрак, в който участват групите Jeremy?, Торнадо, македонската звезда Слаткаристика, композиторите и продуценти Nedy John Cross и Stani, Dexter, 100 кила, дори имаме и международно участие в лицето на носителката на няколко награди Грами Тифани Фред. Оператор на филма е Иван Вацов, феноменалният звук е дело на Мишо Дичев, монтаж Никола Миленов, а сърцето на филма е Мартин Макариев-режисьор. „Привличане“ е филм за всички - за тийнейджърите, които смятат, че са тръгнали по своя път, но често се отклоняват, за възрастните, които смятат, че са изпуснали своя шанс за реализация, за менторите, които се появяват, когато има нужда от тях. Защото на каквато и възраст да си, винаги има какво още да научиш, ако следваш ритъма на сърцето си“, споделя главната актриса, копродуцент и сценарист на филма Яна Маринова.


След финала на прожекциите всички гости и артисти се събраха на коктейл в бар „Сохо“, където се насладиха на изискани напитки и храни. Специално да поздравят своите колеги бяха дошли Наум Шопов – младши, режисьорите Ники Илиев и Илиян Джевелеков, Мартина Вачкова, Лазар Кисьов, Бобо, хореографът на филма Атанас Месечков и много други родни звезди.


„Привличане“ е на екраните в цялата страна от 23 февруари.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец