13.02.2018 15:02

Мария, Лорена и Фики се събират за специално парти

Видян 1981 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почитателите на  Мария, Лорена и Фики  ще имат щастливата възможност да ги видят на живо заедно  на грандиозен концерт в столичния клуб-легенда Биад на 16 ти февруари. След силните участия на  Гъмзата, Лили, Борис Солтарийски и Преслава  идва ред тази седмица   и на едно невероятно трио - Мария, Фики и предизвикателната Лорена. Мария ще се качи на сцената гордо с най-новата й продобивка „Секс символ на десетилетието„. За другият сексимвол от мъжката половина  Фики по който тийнеджърките припадат на негови участия, въпреки, че очаква бебе от своята съпруга, ще предизвика небивал интерес към необвързаните девойки. Лорена пък, която е дъщеря на Орхан Мурад, и изгря в публичното пространство на 14 години, се гордее с определението - „двойничка на Галена„. Определено триото от секссимволи ще предизвика огромен интерес в сива и скучна нощна София. В зоната за релакс ще бъдат посрещнати с плата от плодове и изискани мезета от Италия, за да се почустват като истински звезди. ,,Поканихме любимците  на България, защото нашите гости ги обожават,харесват ги, веселят се„ споделя собственика на клуба Димитър Иванов.


На 16 ти  февруари тримата емблематични изпълнители до ранни зори ще извисят глас от сцената на клуба с история. Веднага на следващия ден 17 февруари Камелия  ще завладее с присъствието си Biad в компанията на своя купонджийски духов оркестър “ Виво Монтана”. Константин пък поема  романтично   щафетата за Деня на влюбените. Калина Шопова- Ася от София ден и нощ, футболиста Слачо Тошев, Жана Янева, Атанас Лазаров са само една малка част от популярните личности запазили си места в клуба. Определено в седмицата на любовта от екипа на клуба няма да спира с изненадите и предизвикателствата .



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.